سرویس خبری ایران من: نمایشگاه تلکام به عنوان مهمترین رویداد صنعت مخابرات و فناوری اطلاعات کشور، امسال با تمرکز ویژه بر هوش مصنوعی و توسعه زیرساختهای مخابراتی برگزار شد. در این نمایشگاه، وزیر ارتباطات ضمن بازدید از غرفهها و امضای تفاهمنامههای مهم، بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات و توجه به رضایت مردم تأکید کرد.
دیدگاههای وزیر درباره توسعه مخابرات
به گزارش ایران من، سید ستار هاشمی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه تلکام با بیان اینکه امیدوار است تا سال آینده اتفاقات خوبی در بخش مخابرات کشور رخ دهد، افزود: امیدوارم با استفاده از ظرفیت های مشترک در این وزارتخانه به بهترین وجه استفاده شود.
اهمیت توسعه فیبر نوری و کیفیت خدمات
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری بخش های مختلف این وزارتخانه شاهد تسهیل توسعه فیبرنوری در کشور باشیم که البته نکاتی دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
هاشمی خاطر نشان کرد: البته باید در توسعه و فراگیری خدمات، کیفیت فدای سرعت شود و از سوی دیگر انتظار مردم درباره ارتقای کیفیت مورد توجه قرار گیرد.
تأکید بر رضایت مردم و نظارت بر خدمات
وی تصریح کرد: در این زمینه مردم نباید میان اپراتورها و سرورها سرگردان باشند؛ درعین حال باید خود را به جای مردم قرار دهیم و ببینیم که آیا مردم از خدمات ارائه شده رضایت دارند یا خیر.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه تنها امضای قرارداد برای رسیدن به ارتقای خدمات کافی نیست، اظهار داشت: باید سامانه های مخابراتی درخور شأن مردم باشد و اقدامات بدون در نظر گرفتن این موضوع، کاری کم اهمیت است.
وی ادامه داد: در توسعه زیر ساخت های ابری و فناوری های نوین ، ظرفیت بخش خصوصی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وزیر ارتباطات همچنین از رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی خواست که بر ارائه کیفیت خدمات به مردم و رضایت آنها نظارت ویژه داشته باشد.
هاشمی که در دومین روز نمایشگاه تلکام در جمع فعالان حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات حضور یافته بود، از بخش های مختلف نمایشگاه تلکام بازدید و چند پروژه مخابراتی را افتتاح کرد.
در ابتدای این مراسم چند تفاهم نامه میان بخش های مخابراتی کشور در حضور هاشمی به امضا رسید.
به گزارش ایران من، بیست و پنجمین نمایشگاه تلکام از روز سوم دی ماه با حضور ۱۴۸ شرکت داخلی و خارجی و ۳۰ نفر هیات خارجی از کشورهای منطقه با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» فعالیت خود را آغاز کرده است.
این نمایشگاه با حضور بازیگران اصلی بخش دولتی و خصوصی و با رویکرد مشارکت حداکثری برگزار میشود. حضور شرکتهای بزرگ فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال، صادرات فناوری، تاکید بر حضور شرکتهای مهم دولتی و دانشگاه و مجامع علمی در نمایشگاه از جمله تاکیدات برگزاری این نمایشگاه است.