سرویس خبری ایران من: در خطبههای نماز جمعه تهران، کاظم صدیقی به تحلیل عمیق چالشهای امنیتی و اجتماعی جامعه پرداخت. محور اصلی این سخنرانی، بررسی تهدیدات جنگ نرم و تأثیر آن بر انسجام اجتماعی بود. همچنین، تحولات منطقهای با تمرکز ویژه بر بحران سوریه و نقش قدرتهای خارجی در این بحران مورد واکاوی قرار گرفت. این سخنرانی با استناد به آیات قرآن و روایات، راهکارهایی برای مقابله با تهدیدات نرم و حفظ امنیت اجتماعی ارائه داد.
تحلیل جنگ نرم و شایعهپراکنی در جامعه
به گزارش ایران من، به نقل از ایسنا، امام جمعه موقت تهران گفت: دشمن در جنگ نرم تکیه گاههای جامعه را تخریب میکند تا مردم نسبت به آنان بی اعتماد شوند و مردم در بحرانها به این افراد و به طور کلی به هیچ فرد دیگر اعتماد نکنند. شایعه پراکنها نباید میان مردم امنیت داشته باشند.
کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: مردم موجب عظمت دین و عبادتهای دینی میشوند. در سوره مبارکه احزاب آیات ۶۰ الی ۶۱ شفاف و صریح می گوید که در مدینه سه گروه بودند که انواع شایعات را علیه پیامبر اکرم (ص) نشر میدادند و دلهای مسلمانان را خالی می کردند؛ در حقیقت این افراد جنگ نرم را در دستور کار قرار داده بودند تا با مایوس کردن مردم نسبت به جبهه در جنگ سخت نیز پیروز شوند.
گروههای مخل امنیت اجتماعی و نحوه مقابله با آنها
وی ادامه داد: عدهای هستند که دلهای مریضی دارند و منفی باف هستند. یعنی مانند مگسهایی هستند که دنبال زخم میگردند. این افراد بیمار دل هستند و نقاط مثبت و نیمه پر لیوان را هیچ وقت نمیبینند. انسانهای ناسپاس در حقیقت همین افراد هستند. گروه دوم اراذل و اوباش هستند. این قمه کشها و لاتها به دنبال ایجاد هرج و مرج در جامعه هستند تا دشمنان منافع خود را بدست بیاورند. گروه سوم منافقان هستند. هر سه گروه در موضوع نفاق مشترک هستند. کسانی که با بزرگ کردن نقطه ضعف ها در یک جنگ روانی خطرناک به جان جامعه میافتند و به دنبال آتش کشیدن اعتماد عمومی هستند.
وی تاکید کرد: خداوند این افراد را تهدید کرده است. قرآن کریم مجازاتی استاندارد برای کسانی که ایجاد ناامنی می کنند، به متدینین حمله می کنند و آن ها را با سلاحهای گرم خود میترسانند و به دنبال تضعیف دین خداوند است، مشخص کرده است؛ در حقیقت خداوند اینان را دشمن خود میداند این افراد باید اعدام شوند، تبعید شوند یا دست و پای آنان قطع شود. این عین آیات قرآن است که همانند تجویز پزشک است.
راهکارهای مقابله با جنگ نرم و حفظ امنیت اجتماعی
دشمن در جنگ نرم تکیه گاههای جامعه را تخریب میکند. شایعه پراکنها نباید میان مردم امنیت داشته باشند. صدیقی بیان کرد: دشمن در جنگ نرم تکیه گاههای جامعه را تخریب میکند تا مردم نسبت به آنان بی اعتماد شوند و مردم در بحرانها به این افراد و به طور کلی به هیچ فرد دیگر اعتماد نکنند. شایعه پراکنها نباید میان مردم امنیت داشته باشند. کسانی که جامعه را دستخوش ایجاد شایعه قرار میدهند و مردم را نسبت به اهداف خود شکاک میکنند به گفته خداوند ملعون هستند.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نظام قضایی و ارگان های فرهنگی و نیروی مجریه باید حساسیت در جنگ نرم را به موازات جنگ سخت جلو ببرند گفت: امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی بدنامی و ایجاد مشکل برای اقتصاد و جنگ نرم است که جامعه را به ناامنی میکشاند، اما امروز همچنان عده ای در کشور طرفدار فضای مجازی و برنامههای آن هستند. امیرالمومنین میفرمایند که شایعه پراکن ها دل مردم را خالی میکنند و مشکلات کوچک را بزرگ میکنند. این افراد امیدها را به تباهی میکشانند.
تحلیل بحران سوریه و نقش قدرتهای منطقهای
صدیقی در ادامه با اشاره به تحولات سوریه گفت: جریان سوریه ابعاد مختلفی دارد. الان هم گروه های مختلف با اهداف مختلف سوریه را اشغال کردند و آینده سوریه مبهم است. این قضیه در ظاهر یک اتفاق بود، اما در باطن یک توطئه طراحی شده بود. آمریکای ام الفساد در تمام کودتاها و غارتگریها طراح و شیطان اول بوده است. رژیم صهیونسیتی مجری طرحهای آمریکاییهاست. متاسفانه دست یکی از کشورهای همسایه نیز در کاسه آمریکاییها قرار گرفت و تروریستها را در ادلب آموزش دادند و آنها را با سلاحهای الکترونیک برای یک شورش و آشوب در کشوری قانونی آموزش دادند. نتیجه این طرح در ادلب برای نظام بشار اسد آتشی زیر خاکستر بود. تروریستها روزشماری میکردند تا طرح خود را اجرایی کنند. دولت سوریه به دلیل ضعف اقتصادی نتوانست به ارتشیها از لحاظ معیشتی کمک کند و مردم نیز از اوضاع اقتصادی سوریه گله داشتند.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نشانه اینکه آمریکا و رژیم صهیونسیتی در اتفاقات سوریه صاحب طرح بودند این است که به محض حمله گروهکها به سوریه، آنان زیرساختهای سوریه را مورد حمله قرار دادند، اظهار کرد: تانک های اسرائیلی تا نزدیک دمشق حضور پیدا کردند و تجهیزات را در اختیار گروهکهای تروریستی قرار دادند. حرمهای ائمه اطهار، حرم حضرت زینب (س) و حرم حضرت رقیه (س) مانند شهد برای ما شیرین است و ما نسبت به این حرمها حساس هستیم. حزبالله و مجاهدان غزه در میدان هستند. با همه مشکلاتی که دارند ایستادهاند و ایران هر کمکی بتواند به آنان میکند. اما در ماجرای سوریه یک سرباز هم جلودار نبود. اسرائیل در کمال آرامش تانکهای خود را آورد. ناامنی سوریه مقدمه بود و داعش قصد داشت به ایران حمله کند.