سرویس خبری ایران من: در سالگرد تأسیس سه نهاد مهم و تاریخی کشور در حوزه علم و درمان، نشستی با حضور مقامات ارشد حوزه بهداشت و درمان برگزار شد. این نشست که به مناسبت ۱۷۳ سالگی دارالفنون، ۹۰ سالگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ۱۵۳ سالگی بیمارستان سینا برگزار شد، فرصتی برای بررسی دستاوردها و چالشهای پیش روی نظام آموزش پزشکی و درمان کشور فراهم آورد.
اهمیت گسترش روابط علمی با جهان
محمدرضا ظفرقندی روز شنبه در آیین بزرگداشت ۱۷۳ سالگی دارالفنون و ۹۰ سالگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ۱۵۳ سالگی بیمارستان سینا افزود: لازمه گسترش علم روابط با کشورهای دنیاست.
به گفته وی، مردان بزرگ باید به فکر آینده نگری باشند و به قدرت علم در پیشرفت کشور توجه ویژه کنند.
تأکید بر حفظ هویت ملی و نیروی انسانی
وی با اشاره تأسیس دارالفنون و بیمارستان سینا و دانشگاه علوم پزشکی تهران، ادامه داد: باید به تعلقات ملی و هویت مان بها دهیم به این معنا که هوای مردم و نیروی انسانی داشته باشیم.
اهمیت قدردانی از علم و دانش
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نقش موثر استادان مختلف در بیمارستان سینا، گفت: اگر علم را قدر ندانیم، تعلقات ملی صورت نمی گیرد و افراد کشور را ترک می کنند.
ظفرقندی تاکید کرد: دارالفنون، دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان سینا تا ابد در تاریخ ایران می درخشند و برخی خدمات در بیمارستان سینا در سطح یک دنیاست.