صفحه اصلی / بین الملل / توهین ماسک به رئیس‌جمهور و صدراعظم آلمان در شبکه ایکس

ایلان ماسک، رئیس شرکت تسلا

توهین ماسک به رئیس‌جمهور و صدراعظم آلمان در شبکه ایکس

ایلان ماسک با انتقاد تند از اشتاین‌مایر و اعلام برنامه گفتگو با حزب تندرو آلترناتیو، واکنش‌های گسترده‌ای را در آلمان برانگیخت. مقامات آلمانی نگران دخالت ماسک در انتخابات هستند و این موضوع با انحلال پارلمان همزمان شده است.
تقابل ایلان ماسک با رهبران سیاسی آلمان

سرویس خبری ایران من: تنش‌های میان ایلان ماسک و سیاستمداران اروپایی وارد مرحله تازه‌ای شده است. مالک شبکه اجتماعی ایکس با انتقادهای تند از رئیس‌جمهور آلمان و برنامه‌ریزی برای دیدار با حزب راست‌گرای افراطی این کشور، نگرانی‌های جدی را درباره دخالت در امور سیاسی اروپا برانگیخته است. این رویدادها در شرایطی رخ می‌دهد که آلمان با بحران سیاسی و انحلال پارلمان روبروست.

 

تنش جدید ماسک با سیاستمداران آلمانی

 

به گزارش ایران من از دویچه ووله، ماسک به فهرست سیاستمدارانی اروپایی که تاکنون به آن ها توهین کرده است، نام فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهوری آلمان را نیز افزود.

 

ماسک در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر) سابق نوشت: اشتاین مایر یک ظالم ضددموکراتیک است، شرم بر او.

 

اظهارات ماسک، متحد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، واکنشی به سخنان اشتاین مایر در ارتباط با انحلال پارلمان آلمان(بوندس تاگ) است.

 

ایلان ماسک همچنین از برنامه اش برای گفت و گو با رهبر حزب تندرو «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) خبر داد.

 

واکنش‌های مقامات آلمانی به اظهارات ماسک

 

آلیس وایدل، سخنگوی این حزب نیز گفت که برنامه هایی مشخصی برای برقراری گفت و گوی آلمان با ماسک وجود دارد. دفتر اشتاین مایر نیز در واکنش به این مطلب گفت که اظهاری نظری نمی کند.

 

دویچه ووله افزود که پس از فروپاشی دولت ائتلافی آلمان در ماه نوامبر، ماسک در واکنش به این موضوع و درباره اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اولاف یک احمق است.

 

روبرت هابک، معاون صدراعظم آلمان نیز روز گذشته (سه شنبه)، از ماسک و تلاش های او برای دخالت و تاثیرگذاری در انتخابات آلمان انتقاد کرد.

 

وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که ماسک مجهز به میلیاردها دلار و قدرت ارتباطی لجام گسیخته است.

 

هابک افزود که درخواست ایلان ماسک برای برقراری ارتباط با AfD سیتماتیک است و اینکه او میخواهد اروپا را تضعیف کند. این سیاستمدار آلمانی تاکید کرد هیچ مدل تجاری نباید دموکراسی آلمان را نابود کند.

 

در انگلستان نیز نگرانی ها در ارتباط با نفوذ ماسک رو به افزایش است، چرا که او به طور فزاینده ای به مسائل سیاسی در این کشور علاقه مندی خود را نشان داده و خود را با نایجل فاراژ، رهبر حزب راستگرای اصلاح و از چهره‌های جنجالی انگلیس، همسو می داند.

 

بحران سیاسی در آلمان و انحلال پارلمان

 

به گزارش ایران من، اشتاین مایر، به دنبال فروپاشی دولت ائتلافی اولاف شولتس، دستور انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات جدید در مورخ ۲۳ فوریه (پنج اسفندماه ۱۴۰۳) را صادر کرد.

 

بنابراین گزارش، شولتس پس از کناره‌گیری کریستین لیندنر وزیر دارایی از حزب دموکرات آزاد، با فروپاشی ائتلاف سه‌گانه در مورخ ۶ نوامبر (۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳) مواجه و از تاریخ ۱۶ دسامبر (۲۶ آذر) با فقدان اعتماد مجلس روبرو شد و از آن تاریخ تاکنون، دولت در اقلیت را رهبری کرده است.

 

پس از جنگ جهانی دوم و بنابر قانون اساسی آلمان، پارلمان این کشور (بوندس‌تاگ) مجاز نیست تا خود را منحل کند و تصمیم‌گیری در این زمینه برعهده شخص رئیس جمهوری آلمان است.

 

خبرهای دیگر

شورای امنیت

شورای امنیت سازمان ملل متحد

نرگس محمدی، صدای مقاومت از پشت دیوارهای زندان

نرگس محمدی، برنده نوبل صلح

تنش آبی میان ایران و افغانستان؛ چالش‌های دیپلماتیک بر سر مدیریت منابع مشترک

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه

واکنش نماینده مجلس به تعویق قانون حجاب

سیدمحمود نبویان، نماینده تهران در مجلس

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00