سرویس خبری ایران من: در شرایطی که کشور با چالشهای متعدد داخلی و بینالمللی روبروست، دیدگاههای مسئولان سابق دولت درباره راهکارهای برونرفت از مشکلات، اهمیت ویژهای پیدا کرده است. محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور در دولت دوازدهم، در گفتگویی صریح به تشریح موضوعات مختلف از جمله شایعات اخیر، مسائل اقتصادی، روابط بینالمللی و چالشهای اجتماعی پرداخته و راهکارهایی را برای بهبود شرایط ارائه کرده است. این گفتگو که به موضوعات مهم روز کشور میپردازد، نکات قابل تأملی را درباره ضرورت همکاری قوا و توجه به مطالبات مردمی مطرح میکند.
تکذیب شایعات استعفای رئیس جمهور و تلاشهای مخرب
به گزارش ایران من، محمود واعظی رییس دفتر رییسجمهور در دولت دوازدهم، در رابطه با پشت پرده کارشکنیهای مخالفان دولت از شایعاتی همچون استعفای رئیسجمهور تا ماجرای استیضاح رئیسجمهور و اعضای کابینه، تصریح کرد: اشاعه خبر جعلی استعفای رییسجمهور، ابتدا از سوی منافقین و گروههای اپوزیسیون خارجنشین، در راستای تضعیف و تخریب کلیت نظام طراحی شده و هدف این دروغپردازیها تنها آقای پزشکیان و دولت او نیست.
وی افزود: بنابراین، انتشار گسترده موضوع استعفای رییسجمهور، جنگ روانی طراحی شده در خارج از کشور در راستای ناامید کردن مردم از طریق متزلزل نشان دادن دولت برای مردم است.
ضرورت توجه به صدای مردم و حکمرانی خوب
این عضو حزب اعتدال و توسعه در رابطه با تلاش برخی برای تحریک نارضایتیها و تکرار وقایع سال ۹۶، عنوان کرد: در مواجهه با وضعیت و نارساییهای فعلی، تلاش شبانهروزی یک تکلیف ملی است و علاوه بر وظیفه سنگین دولت برای گشایش گرهها، قوه مقننه، قوه قضائیه و تمامی نهادهای حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران و حتی رسانهها موظفند اهتمامی مجدانه لحاظ کنند.
پیشرفت در مسائل اجتماعی و فضای مجازی
واعظی ادامه داد: با تفاهم میان دولت و مجلس، اصرار بر اجرای قانون حجاب به تأخیر افتاد و این اصلاح منطقی در راستای توجه به مطالبه و خواست مردم صورت گرفته است. موضوع فیلترینگ هم یکی دیگر از موضوعاتی است که اقلیت تندرو بر استمرار بینتیجه آن تأکید دارند، اما سران قوا و شورای عالی فضای مجازی برای پاسخ به این مطالبه اجتماعی گامهایی مثبت در این راستا برداشتهاند.
چشمانداز روابط بینالمللی و مسائل اقتصادی
قائم مقام حزب اعتدل و توسعه با بیان اینکه موضوع معیشت و اقتصاد نیز با تحریمهای ظالمانه و تبادلات بین بانکی با بانکهای خارجی (اف ای تیاف) ارتباط دارد، اظهار کرد: خوشبختانه دولت تمایل دارد تا ارتباط با کشورهای اروپایی و مذاکرات با گروه ۱+۵ را مجددا در دستور کار قرار دهد و این اقدام سازندهای است.
واعظی خاطرنشان کرد: رفع تحریمهای ظالمانه و ایجاد هماهنگی فیمابین دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص دو لایحهای که در این مجمع بلاتکلیف مانده، موجب خواهد شد که محدودیت های روابط بانکی با بانکهای خارجی نیز مرتفع شود. در این صورت میتوان امیدوار بود که گشایشهایی در زمینه معیشت مردم و اقتصاد کشور به وجود آید.