صفحه اصلی / بین الملل / اکونومیست: اخراج مهاجران به ضرر اقتصاد و اشتغال آمریکاست

دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا

اکونومیست: اخراج مهاجران به ضرر اقتصاد و اشتغال آمریکاست

تحلیل اکونومیست نشان می‌دهد اخراج مهاجران غیرقانونی که ۶ درصد نیروی کار آمریکا را تشکیل می‌دهند، به کاهش ۰.۶ درصدی اشتغال منجر خواهد شد. پژوهش‌ها نشان می‌دهد به ازای هر ۱۱ مهاجر اخراجی، یک شغل برای کارگران بومی از دست می‌رود.
تأثیر اخراج مهاجران بر اقتصاد آمریکا

سرویس خبری ایران من: طی سال‌های اخیر، موضوع مهاجرت و سیاست‌های مهاجرتی به یکی از چالش‌برانگیزترین مباحث در ایالات متحده آمریکا تبدیل شده است. این مسئله نه تنها از منظر اجتماعی و سیاسی حائز اهمیت است، بلکه پیامدهای اقتصادی قابل توجهی نیز به همراه دارد. نشریه معتبر اکونومیست در گزارشی جامع به بررسی تأثیرات اقتصادی سیاست‌های سختگیرانه مهاجرتی پرداخته و نتایج قابل تأملی را ارائه کرده است. این تحلیل نشان می‌دهد که اخراج گسترده مهاجران می‌تواند چه پیامدهایی برای اقتصاد آمریکا داشته باشد.

 

تحلیل اکونومیست از سیاست‌های مهاجرتی

 

به گزارش ایران من، از پژوهشکده پولی و بانکی، نویسندگان نشریه اقتصادی اکونومیست در مقاله جدیدی به بررسی سیاست های مهاجراتی دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا پرداختند و تحلیل کردند که با اخراج گروهی مهاجران به اقتصاد آسیب می‌زند.

 

طرح اخراج گسترده مهاجران

 

دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا وعده داده است که بزرگترین برنامه جابجایی مهاجران در تاریخ آمریکا را به اجرا می‌گذارد. او از کارزار عملیات وتبک (Operation Wetback) نام می‌برد که در دهه ۱۹۵۰ و در دوران ریاست جمهوری دوایت آیزنهاور به اخراج ۱.۱ میلیون مهاجر انجامید.

 

آمار مهاجران و تأثیرات اقتصادی

 

پیامدهای اقتصادی این اخراج گروهی چه خواهد بود؟ بر طبق گزارش اندیشکده پیو (Pew) حدود ۱۱ میلیون مهاجر غیرقانونی در ۲۰۲۲ در آمریکا زندگی می‌کردند که ۸.۳ میلیون نفر از آنها در نیروی کار حضور داشتند. موج اخیر مهاجرت احتمالاً این ارقام را بالاتر برده است.

 

متخصصان می‌گویند که احتمالاً ۱۰ میلیون کارگر غیرقانونی در کشور وجود دارند که ۶ درصد نیروی کار را تشکیل می‌دهند. بیشتر آنها در کارگاه‌های ساختمانی، مزارع و رستوران‌ها کار می‌کنند. کالیفرنیا، فلوریدا، نیویورک و تگزاس پذیرای نیمی از آنها هستند. پیامدهای اقتصادی اخراج این گروه بزرگ را باید از سه بعد اشتغال، بهای مصرف‌کننده و امور مالی عمومی سنجید.

 

اغلب گفته می‌شود که اخراج مهاجران به نفع کارگران آمریکایی تمام می‌شود چون فرصت‌های شغلی و دستمزد آنها را افزایش می‌دهد. اثبات این ادعا بستگی به این دارد که بدانیم آیا کارگران خارجی جایگزین کارگران داخلی هستند یا مکمل آنها؟ شواهد مورد دوم را تایید می‌کنند. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که اخراج مهاجران در دولت باراک اوباما به از دست رفتن یک شغل برای کارگران بومی به ازای هر ۱۱ مهاجر اخراجی انجامید. نویسندگان مقاله برآورد می‌کنند که اخراج ۱.۳ میلیون کارگر میزان اشتغال را برای همیشه تا ۰.۶ درصد پایین می‌آورد. در این حالت تولید آسیب شدیدتری خواهد دید.

خبرهای دیگر

آغاز طرح ملی خشت‌گذاری توسط رئیس‌جمهور در مناطق محروم اهواز

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران

درگیری نیروهای اسرائیلی و فلسطینی در منطقه جنین

یسرائیل کاتس، نخست وزیر اسرائیل

تأثیر FATF بر آینده اقتصاد ایران

عبدالله مهاجر، عضو اتاق بازرگانی ایران

دیدار کی‌یر استارمر با مقامات اتحادیه اروپا برای احیای روابط پسابرگزیت

کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00