صفحه اصلی / بین الملل / بائربوک: دیوان بین‌المللی کیفری نیازمند حمایت جهانی است

آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان

بائربوک: دیوان بین‌المللی کیفری نیازمند حمایت جهانی است

آلمان در واکنش به تحریم دیوان بین‌المللی کیفری توسط آمریکا، بر حمایت قاطع خود از این نهاد تأکید کرد. بائربوک این دیوان را دستاورد بزرگ حقوق بین‌الملل دانست و بر نقش آن در حفظ صلح و امنیت جهانی تأکید کرد.
آنالنا بائربوک در حال سخنرانی درباره حمایت آلمان از دیوان بین‌المللی کیفری

سرویس خبری ایران من: تنش‌های اخیر میان دیوان بین‌المللی کیفری و ایالات متحده آمریکا، با واکنش‌های گسترده‌ای در سطح بین‌المللی روبرو شده است. در این میان، موضع‌گیری قاطع آلمان در حمایت از دیوان بین‌المللی کیفری و انتقاد از تصمیم آمریکا برای تحریم این نهاد، نشان‌دهنده شکاف عمیق میان متحدان غربی در خصوص جایگاه نهادهای بین‌المللی است.

 

حمایت آلمان از دیوان بین‌المللی کیفری

 

به گزارش ایران من، خبرگزاری آناتولی نوشت: آنالنا بائربوک در بیانیه ای اظهار داشت که «دیوان بین المللی کیفری یکی از دستاوردهای بزرگ حقوق کیفری بین المللی است و از حمایت بیش از ۱۲۰ کشور برخوردار است».

 

وی افزود، این دیوان بر اساس اصول اساسی بنا نهاده شده است؛ اجرای قوانین کیفری بین المللی و استقلال دادگاه های بین المللی که امنیت را برای همه تامین می کند. به همین دلیل است که ما از دیوان بین المللی کیفری حمایت می کنیم و به همین دلیل این دیوان به حمایت ما نیاز دارد.

 

تاکید بر اهمیت نظم قانونی بین‌المللی

 

وزیر خارجه آلمان به ارتباط مستقیم بین کارامدی دیوان بین المللی کیفری و امنیت جهانی اشاره کرد و گفت: حمایت مشترک از نظم قانونی بین المللی و صلاحیت بین المللی نه تنها بهترین سیاست در بیمه عمر ما است بلکه زمینه را برای رفاه و صلح فراهم می کند.

 

تقابل با تصمیم ترامپ و حمایت از دیوان

 

اظهارات بائربوک یک روز بعد از امضای دستور اجرایی ترامپ و تحریم دیوان بین المللی کیفری به ادعای اقدامات «غیرقانونی» و «بی پایه و اساس» علیه آمریکا و متحد نزدیک آن اسرائیل مطرح شد.

 

وزیر خارجه آلمان دستور ترامپ را با تاکید بر اقدام دیوان بین المللی کیفری در جنگ اوکراین به چالش کشید و مدعی شد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در صورتی که این دیوان نتواند به کار خود ادامه دهد «بسیار خرسند خواهد شد».

 

آلمان یکی از طرف های اساسنامه رم است که دیوان بین المللی کیفری را تاسیس کرد و قویا از ماموریت این دیوان حمایت کرده و به کمک های مالی سالانه به بودجه این دادگاه بین المللی کمک می کند.

 

دیوان بین المللی کیفری (لاهه) نوامبر گذشته حکم جلب بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآوگالانت وزیر جنگ اسرائیل را به دلیل ارتکاب جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی در غزه صادر کرد. اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه، بیش از ۴۷ هزار نفر را به شهادت رسانده و غزه را به یک منطقه غیرقابل سکونت تبدیل کرده است.

 

به گزارش ایران من، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی (اوچا) در بیانیه‌ای نسبت به تصمیم ترامپ برای تحریم مقامات دادگاه بین‌المللی کیفری ابراز نگرانی کرد و خواستار لغو فوری آن شد.

 

۷۹ کشور جهان پیشتر اقدام رئیس جمهوری آمریکا در تحریم دیوان بین‌المللی کیفری را رد و اعلام کردند که این کار حاکمیت قانون بین المللی را تضعیف می‌کند.

 

اولاف شولتس صدراعظم آلمان نیز روز جمعه از تصمیم ترامپ برای اعمال تحریم علیه دیوان بین المللی کیفری انتقاد کرد و آن را اقدامی نادرست خواند.

 

وی گفت: عصبانی بودن و بحث بر سر مسائل مختلف کاملا طبیعی است، اما تحریم ها ابزار اشتباهی هستند.

خبرهای دیگر

اکرم امام‌اوغلو در برابر اتهامات تروریستی و فساد مالی ایستادگی می‌کند

اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول

وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با فاکس‌نیوز درباره رویکرد ترامپ نسبت به برنامه هسته‌ای ایران

پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده

موضع‌گیری انتقادی انگلیس نسبت به حملات اسرائیل به غزه و نقض توافق آتش‌بس

جیمز کاریوکی، معاون نمایندگی انگلیس در سازمان ملل متحد

نشست سه‌جانبه معاونان وزرای خارجه ایران، روسیه و چین در پکن

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00