صفحه اصلی / بین الملل / رونمایی از نخستین پهپاد انتحاری زیرسطحی جهان توسط ارتش ایران

ارتش جمهوری اسلامی ایران

رونمایی از نخستین پهپاد انتحاری زیرسطحی جهان توسط ارتش ایران

گزارش نشنال اینترست به بررسی توانمندی‌های نظامی ایران در خلیج فارس می‌پردازد. این گزارش با تمرکز بر موشک‌های ضدکشتی و پهپاد حدید ۱۱۰، قابلیت ایران در مقابله با ناوهای آمریکایی را تحلیل کرده و توصیه‌هایی برای تغییر استراتژی ارائه می‌دهد.
سامانه‌های موشکی پیشرفته ایران در خلیج فارس

سرویس خبری ایران من: در شرایط حساس ژئوپلیتیک منطقه خلیج فارس، توانمندی‌های نظامی ایران به‌ویژه در حوزه موشکی و پهپادی، توجه تحلیلگران بین‌المللی را به خود جلب کرده است. نشریه نشنال اینترست در گزارشی تحلیلی به بررسی این قابلیت‌ها و تأثیر آن‌ها بر معادلات نظامی منطقه پرداخته است.

 

توانمندی‌های موشکی ایران در خلیج فارس

 

به گزارش ایران من، در نوشتار نشنال اینترست آمده است: تعداد انگشت شماری سامانه تسلیحاتی ضدکشتی پیشرفته در ایران وجود دارد که می تواند به صورت آنی مانع از عبور نیروهای آمریکایی از تنگه مهم هرمز شوند.

 

در این گزارش با اشاره به برد ۴۰۰ کیلومتری موشک بالستیک ضدکشتی خلیج فارس، ادعا شده که سرعت این سلاح کمتر از ۳ ماخ بوده و این سرعت کم و برد کوتاه، رهگیری آن را برای کشتی های همراه ناوهواپیمابر آمریکایی آسان‌ تر می‌ سازد.

 

چالش‌های نیروی دریایی آمریکا

 

نشنال اینترست با اشاره به درگیری های اخیر آمریکا و نیروهای مسلح یمن در آبهای منطقه نوشت: با این حال، نیروی دریایی آمریکا در محافظت از خود در برابر موشک های ضدکشتی به مراتب ساده تر حوثی ها به زحمت افتاده اند.نشنال اینترست با برشمردن امکانات “خلیج فارس” نوشت: یک جستجوگر الکترواپتیکال/مادون قرمز این موشک و کلاهک ۸۰۰ کیلوگرمی آن را به سمت هدف هدایت می کند. احتمال دارد که در آبهای خلیج فارس یا تنگه هرمز از این سلاح علیه ناوهای جنگی نیروی دریایی آمریکا استفاده شود.

 

سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته ایران

 

موشک “خلیج فارس” را چندین سامانه دیگر مانند موشک های کروز سومار و هویزه تکمیل می کنند. برد اولی ۲ هزار کیلومتر و دومی حدود یک هزار و ۲۵۰ کیلومتر است. هویزه اگر چه برد کمتری نسبت به سومار دارد، اما از دقت بیشتری برخوردار استدر همین حال ارتش ایران به تازگی نخستین پهپاد انتحاری زیر سطحی جهان (حدید ۱۱۰) را رونمایی کرد. این سلاح می تواند توسط هوش مصنوعی به سمت هدف هدایت شود و توانایی پرتاب آن از زیر دریا از توانمندی های کلیدی آن به شمار رفته و عنصر غافلگیری را در اختیار ایرانی ها قرار داده و رهگیری آن را بسیار دشوار می سازد.

خبرهای دیگر

شهروند ایرانی-آمریکایی محکوم به جاسوسی برای ایران

ابوذر رحمتی شهروند آمریکایی، ایرانی

دیدار رافائل گروسی و محمد اسلامی در تهران و گفتگو درباره نقش آژانس در توافق هسته‌ای

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

دیدار دیپلماتیک ایران و روسیه در کرملین

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه

بازدید رافائل گروسی از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان