صفحه اصلی / بین الملل / اتاق بازرگانی ایران: ضرورت پذیرش FATF و پرهیز از دخالت دولت در بازار ارز

صمد حسن زاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران

اتاق بازرگانی ایران: ضرورت پذیرش FATF و پرهیز از دخالت دولت در بازار ارز

در نشست سالیانه اتاق بازرگانی، مسائل مهمی چون گسترش روابط بین‌المللی، چالش‌های ارزی و حمایت از تولید بررسی شد. بودجه سال آینده ۴۹ هزار میلیارد ریال تعیین و بر لزوم همکاری بخش خصوصی و دولت تاکید گردید.
نشست سالیانه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با حضور صمد حسن‌زاده

سرویس خبری ایران من: در شرایطی که اقتصاد جهانی با تحولات گسترده‌ای روبرو است، اتاق بازرگانی ایران به عنوان پل ارتباطی بخش خصوصی و دولت، نقش مهمی در توسعه روابط تجاری و اقتصادی کشور ایفا می‌کند. در آخرین نشست سالیانه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، مسائل و چالش‌های مهم اقتصادی کشور مورد بررسی قرار گرفت که گزارش آن را در ادامه می‌خوانید.

 

گسترش روابط بین‌المللی و دیپلماسی اقتصادی

 

به گزارش ایران من، صمد حسن زاده روز یکشنبه در آخرین نشست سالیانه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در دوره دهم تصریح کرد: بهبود روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه و دیگر شرکا با توجه به چالش های موجود در روابط بین الملل، از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام انتظار داریم که نظر مساعد خود را برای پذیرش FATF ابراز کنند.

 

وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی در سال جاری به دنبال گسترش دیدارهای بین المللی بخش خصوصی در مسیر گفت گوی ملی بود، ادامه داد: گسترش روابط بین المللی اتاق ایران با کشورهای هدف و سفرای کشورهای خارجی و قراردادهای تجاری با همراهی دولت صورت گرفته است.

 

چالش‌های ارزی و مشکلات تولید

 

صمدزاده با بیان اینکه افزایش قیمت ارز در طی روزهای گذشته نگرانی های فراوانی را در بخش تولید ایجاد کرده است، خاطر نشان کرد: افزایش قیمت ارز باعث ایجاد نگرانی برای تولید در زمینه تهیه مواد اولیه و همچنین افزایش هزینه تولید شده، ولی خواستار این هستیم که برخوردهای سیاسی با افزایش نرخ ارز صورت نگیرد و از دولتمردان نیز انتظار داریم که در راستای کاهش اثرات این موضوع از دخالت در بازار بپرهیزند و به دنبال کاهش اثرات آن بر قیمت مواد اولیه باشند.

 

برنامه‌های توسعه و بودجه

 

رییس اتاق ایران افزود: حضور مستمر اتاق ایران در تدوین و بررسی برنامه هفتم توسعه و بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور باعث شد که برای اولین بار در بخش مربوط به فضای کسب و کار موضوع قطعی گاز و برق صنایع که یک معضل بزرگ برای تولید کشور به حساب می آید، مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه در ماه های اخیر رابطه بخش خصوصی با حاکمیت افزایش یافته است، گفت: ماموریت اتاق ایران برای تقویت مناسبات تجاری و گسترش تعاملات بین المللی در طی ۶ ماهه گذشته نسبت به گذشته افزایش یافته، به شکلی که میزبان ۲۶ هیات و میهمان از ۷ کشور خارجی بوده ایم.

 

زیرساخت‌ها و حمایت از کسب‌وکارهای کوچک

 

رییس اتاق ایران استفاده از فناوری های نوین در گسترش فضای کسب و کار را لازم دانست و افزود: حمایت از کسب و کارهای کوچک که پتانسیل زیادی برای ایجاد اشتغال در کشور را دارند، بسیار ضروری است اما متاسفانه حضور این بخش در بازارهای جهانی باعث مشکلاتی برای آن شده است.

 

وی خواستار گسترش زیرساخت های حمل نقل و ایجاد راه آهن های جدید برای گسترش تجارت میان ایران و کشورهای همسایه شد و ادامه داد: از دولت می خواهیم برای حفظ بازار از دخالت های بی مورد و تعیین نرخ های دستوری بپرهیزد و درعوض به دنبال تضمین رشد پایدار تولید با اتخاذ تدابیر مناسب در جهت ارتقای اقتصاد ایران باشد.

خبرهای دیگر

پیشرفت علمی ایران علیرغم فشارهای اقتصادی دشمن

محمداسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران

تنش دیپلماتیک میان روسیه و اوکراین و نقش میانجیگری آمریکا در مذاکرات صلح

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین

نگرانی گوترش از تشدید درگیری‌ها و تلفات غیرنظامیان در غزه

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل

تیپ زرهی آلمان در مرز روسیه-لیتوانی

کریستوف هوبر، فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان