صفحه اصلی / بین الملل / پولیتیکو: آمریکای مورد علاقه مرتس به دشمن تبدیل شده است

فریدریش مرتس، صدر اعظم آینده آلمان

پولیتیکو: آمریکای مورد علاقه مرتس به دشمن تبدیل شده است

فریدریش مرتس، صدراعظم آینده آلمان، علیرغم سابقه روابط نزدیک با آمریکا، اکنون نگران تغییر رویکرد واشنگتن است. تحلیل پولیتیکو نشان می‌دهد که رهبران اروپا ایالات متحده را تهدیدی برای دموکراسی‌های اروپایی می‌دانند.
فریدریش مرتس در کنفرانس امنیتی مونیخ درباره روابط آلمان و آمریکا سخن می‌گوید

سرویس خبری ایران من: در شرایطی که روابط بین‌المللی دستخوش تغییرات اساسی است، تحلیل جدید پولیتیکو به بررسی تحول دیدگاه فریدریش مرتس، صدراعظم آینده آلمان، نسبت به ایالات متحده می‌پردازد. این چرخش چشمگیر در موضع سیاستمداری که زمانی از طرفداران سرسخت آمریکا بود، نشان‌دهنده تغییرات عمیق در روابط فراآتلانتیکی است.

 

روابط نزدیک مرتس با آمریکا

 

به گزارش ایران من از این رسانه آمریکایی، فریدریش مرتس صدر اعظم آینده آلمان بیش از ۱۰۰ بار به ایالات متحده سفر کرده و همواره رونالد ریگان رئیس جمهوری سابق ایالات متحده را یکی از الگوهای خود توصیف می کند.

 

این گزارش با اشاره به اینکه هیچ رئیس دولتی در آلمان به اندازه مرتس به ایالات متحده تمایل نداشته است، افزود: درست زمانی که این چهره سیاسی طرفدار واشنگتن در آستانه به دست گرفتن قدرت در آلمان است، آمریکای مورد علاقه او از یک دوست تمام عیار به یک دشمن تبدیل شده است.

 

تغییر دیدگاه نسبت به آمریکا

 

پولیتیکو نوشت: مرتس و دیگر رهبران جریان اصلی اروپا به طور فزاینده ای ایالات متحده را نه مانند یک فانوس دریایی بلکه به عنوان نیرویی می بینند که قصد دارد به روسیه و چین پیوسته و دموکراسی های شکننده اروپایی ها را از بین ببرد.

 

بنابر این تحلیل مرتس در کنفرانس امنیتی مونیخ در اوایل این ماه پس از اظهارات جی. دی ونس معاون رئیس جمهور ایالات متحده، که احزاب میانه رو اروپا – و نه چین و روسیه – را بزرگترین تهدید علیه امنیت اروپا معرفی کرد، گفته بود: «اکنون واقعا زمان تغییر یک دوره است. اگر ما اکنون این صدای هشدار دهنده را نشنویم، ممکن است (مقابله با خطر) برای کل اتحادیه اروپا خیلی دیر شود.»

 

چالش‌های پیش رو

 

در بخشی از این تحلیل آمده است: رهبران آلمان از جمله مرتس، واقعیت های جدید را به موقع متوجه نشدند. آن ها تا همین اواخر اعلام می کردند که به رغم سیگنال های واضح دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر توقف کمک های نظامی به اوکراین، زیر سوال بردن تعهد ایالات متحده برای دفاع از اروپا و تقویت نیروهای راست افراطی و دوست کرملین، ائتلاف ترنس آتلانتیک پایدار خواهد ماند.

 

پولیتیکو در پایان سوال مهم و قابل تاملی را مطرح کرد و نوشت: آیا مرتس می تواند بدون تکیه بر ایالات متحده، آلمان و اروپا را در دفاع از نظم لیبرال که در حال نابودی است، رهبری کند؟ یا همانطور که در کنفرانس مونیخ هشدار داده بود، برای به انجام رساندن این کار تقریباً دیر شده است.

 

نتایج انتخابات

 

به گزارش ایران من، بر اساس نتایج اولیه منتشر شده توسط شبکه زد دی اف آلمان، پس از مبارزات انتخابی متاثر از حملات خشونت‌آمیز که مهاجران در آنها متهم به نقش آفرینی شدند، حزب محافظه‌کار اتحادیه دموکرات مسیحی (CDU ) ۲۸.۴درصد آرا را به دست آورد و پس از آن آلترناتیو برای آلمان ۲۰.۴ درصد آرا را بدست آورد.

خبرهای دیگر

ایلان ماسک در حال سخنرانی ویدئویی در همایش حزب لیگ ایتالیا

ایلان ماسک، وزیر کارآیی دولت آمریکا

اوباما در حال سخنرانی در کالج همیلتون در دفاع از آزادی بیان و استقلال دانشگاه‌ها

باراک اوباما، رئیس جمهوری سابق آمریکا

مارکو روبیو در نشست وزرای ناتو در بروکسل درباره مذاکرات صلح اوکراین

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایران

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان