صفحه اصلی / بین الملل / زلنسکی: کمک نظامی آمریکا وام نیست

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین

زلنسکی: کمک نظامی آمریکا وام نیست

زلنسکی از تفاوت پیشنهاد جدید آمریکا با پیشنهاد اولیه آن خبر داد و با ایده وام بودن کمک‌های نظامی مخالفت کرد. اوکراین برای میزبانی نشست نظامی با کشورهای آماده اعزام نیرو آماده می‌شود. کی‌یف با شرکای اروپایی برای دسترسی به داده‌های اطلاعاتی و دریافت مهمات به توافق رسیده است.
کنفرانس مطبوعاتی ولودیمیر زلنسکی درباره همکاری‌های نظامی و دیپلماتیک اوکراین

سرویس خبری ایران من: در روزهای اخیر، شاهد تحولات مهمی در روابط اوکراین با متحدان غربی خود و رویکردهای جدید در حمایت‌های نظامی و دیپلماتیک هستیم. رئیس جمهور اوکراین در نشست مطبوعاتی اخیر به جزئیات مهمی از این تحولات اشاره کرده است که نشان‌دهنده پیچیدگی‌های موجود در بحران اوکراین و تلاش‌های کی‌یف برای تقویت موضع خود در برابر روسیه است.

 

پیشنهاد جدید آمریکا و موضع زلنسکی

 

به گزارش ایران من از آناتولی، ولودیمیر زلنسکی در یک کنفرانس مطبوعاتی با بیان اینکه پیشنهاد جدید آمریکا با پیشنهاد اولیه آن در خصوص مواد معدنی تفاوت های عمده دارد، تاکید کرد که این توافق که به طور رسمی به دفتر وی ارائه شده است، با پیشنهادات قبلی واشنگتن در این خصوص مقایسه خواهد شد.

 

زلنسکی بار دیگر با این ایده که کمک نظامی آمریکا به اوکراین باید به عنوان وام در نظر گرفته شود مخالفت کرد. وی گفت: «ما از حمایت‌ها سپاسگزاریم، اما این یک وام نیست و اجازه نمی‌دهیم با آن چنین رفتار شود.»

 

تدارک نشست نظامی بین‌المللی و توافقات دفاعی جدید

 

رئیس جمهوری اوکراین همچنین اعلام کرد که اوکراین در حال آماده شدن برای میزبانی نشستی در سطح بالا با نمایندگان نظامی کشورهای آماده اعزام نیرو به اوکراین است. فرانسه، انگلیس و اوکراین حضور در این مذاکرات را تایید کرده اند.

 

وی افزود که کی یف با چندین شریک اروپایی برای گسترش دسترسی به داده های اطلاعاتی، از جمله سیستم های ماهواره ای و فناوری و ارسال مهمات به نیروهای اوکراینی به توافقاتی دست یافته است.

 

زلنسکی تصریح کرد بسته‌های جدید دفاعی در نشست بعدی در پایگاه رامشتاین در ماه آوریل اعلام خواهد شد که نتیجه هماهنگی اوکراین با رهبران کشورهای حامی اوکراین است.

 

رایزنی‌های بین‌المللی و نقش کشورهای منطقه

 

وی گفت: آمریکا قصد دارد با عربستان سعودی، ترکیه و کشورهای اروپایی برای ایجاد مکانیسم های نظارتی بین المللی در رابطه با جنگ رایزنی کند.

 

زلنسکی نسبت به ظرفیت عربستان سعودی برای نظارت بر زیرساخت های انرژی اوکراین ابراز تردید کرد، اما پیشنهاد کرد که ترکیه می تواند در تامین امنیت دریای سیاه نقش ایفا کند.

 

به گزارش ایران من، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد.

 

مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ در اوکراین «عملیات ویژه نظامی» را آغاز کرد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بارها شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو)، لغو تمام تحریم های غرب علیه روسیه و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.

خبرهای دیگر

تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه تأمین پهپادهای ایران

وزارت خزانه داری آمریکا

تنش در روابط ترامپ و پوتین بر سر موضوع اوکراین

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین

تجاوز نظامی اسرائیل به مناطق مسکونی جنوب بیروت

جوزف عون، رئیس جمهوری لبنان

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان