صفحه اصلی / بین الملل / وزیر خارجه مجارستان: سیاست جنگی بروکسل، -بزرگ‌ترین تهدید برای اروپاست

پیتر سیجارتو، وزیر امور خارجه مجارستان

وزیر خارجه مجارستان: سیاست جنگی بروکسل، -بزرگ‌ترین تهدید برای اروپاست

پیتر سیجارتو، وزیر خارجه مجارستان، سیاست‌های اتحادیه اروپا را تهدید اصلی برای این قاره دانسته و خواستار پایان سیاست تشدید جنگ شده است. او از بهبود روابط روسیه و آمریکا استقبال کرده و گفته اروپا باید در خصوص کمک‌های میلیاردی به کی‌یف پاسخگو باشد. مجارستان از مذاکرات صلح بین روسیه و آمریکا حمایت می‌کند.
وزیر امور خارجه مجارستان در حال انتقاد از سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال روسیه
 این خبر را میتوانید بصورت صوتی گوش دهید

 

 

سرویس خبری ایران من: در شرایطی که تنش‌ها میان اتحادیه اروپا و روسیه همچنان ادامه دارد، مواضع کشورهای مختلف در قبال این بحران متفاوت بوده است. مجارستان به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا، دیدگاهی متمایز را در خصوص سیاست‌های این اتحادیه در قبال روسیه ابراز کرده است.

 

انتقاد مجارستان از سیاست‌های جنگی اتحادیه اروپا

 

به گزارش ایران من از تاس، «پیتر سیجارتو» تصریح کرد که تهدید اصلی برای اتحادیه اروپا، سیاست جنگی بروکسل است و اظهارات این اتحادیه در مورد روسیه نادرست و بی اساس است. وی خاطرنشان کرد که سران کشورهای قاره سبز سیاست تحریک آمیزی را دنبال کرده و به بهانه این که از سوی روسیه تهدیدی می شوند، به کمک های نظامی خود به اوکراین ادامه می دهند.

 

سیجارتو همچنین در واکنش به پیشنهاد کمیسیون اروپا مبنی بر این که مردم این قاره باید نسبت به ذخیره آب و مواد غذایی برای سه روز در صورت بروز درگیری با روسیه، آماده باشند، گفت: «این غیر قابل قبول است که سیاست تشدید جنگ را دنبال کنیم.»

 

رئیس دستگاه دیپلماسی مجارستان تاکید کرد که در حال حاضر هیچ کشور و جامعه ای در اتحادیه اروپا از سوی روسیه تهدید نمی شود و بالعکس، بزرگترین تهدید برای اروپا «سیاست جنگی» بروکسل است.

 

نگرانی اروپا از بهبود روابط روسیه و آمریکا

 

این دیپلمات ارشد مجارستانی همچنین با اشاره به بهبود روابط روسیه و آمریکا اذعان داشت که سران کشورهای اروپایی نمی توانند بپذیرند که روابط مسکو و واشنگتن از سر گرفته شده و این امر ممکن است به پایان جنگ اوکراین کمک کند. وی افزود: اگر دستیابی به صلح اوکراین به سرعت محقق شود، بروکسل باید در خصوص کمک های صدها میلیارد یورویی به کی یف پاسخگو باشد، چرا که این مبالغ از پول مردم اروپا هزینه شده است.

 

سیجارتو در پایان یادآور شد که مجارستان از مذاکرات صلح بین روسیه و ایالات متحده برای حل مناقشه در اوکراین حمایت می کند.

 

ریشه‌های جنگ اوکراین و مواضع روسیه

 

به گزارش ایران من، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ در اوکراین «عملیات ویژه نظامی» را آغاز کرد.

 

کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بارها شرط‌های خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به ائتلاف نظامی ناتو، لغو تمام تحریم های غرب علیه مسکو و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.

خبرهای دیگر

نتانیاهو در حال سخنرانی درباره مخالفت با تشکیل دولت فلسطینی

بنیامین نتانیاهو، رئیس جمهور اسرائیل

مناقشه بین روسیه و کشورهای غربی بر سر استقرار نیروهای حافظ صلح در اوکراین

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه

جروم بونافونت سفیر فرانسه در مقر سازمان ملل متحد

جروم بونافونت، سفیر فرانسه در سازمان ملل

مقام نظامی آمریکا در حال سخنرانی در جلسه استماع سنای آمریکا درباره ایران

دن کین، نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان