سرویس خبری ایران من: در روزهای اخیر، حمله نیروهای اسرائیلی به امدادگران هلال احمر فلسطین در غزه، واکنشهای گستردهای را در سطح بینالمللی برانگیخته است. این حادثه که منجر به شهادت چندین امدادگر شد، با انتشار ویدئویی از لحظه حمله، به یکی از موضوعات بحثبرانگیز در رسانههای جهان تبدیل شده است. در ادامه، به بررسی جزئیات این رویداد و واکنشهای مقامات بینالمللی به آن میپردازیم.
افشای حقیقت: انتشار ویدیویی از لحظه حمله
به گزارش ایران من، کییر استارمر در پارلمان انگلیس در پاسخ به پرسش یکی از اعضای این پارلمان درباره قتل امدادگران جمعیت هلال احمر فلسطین که روز ۲۳ مارس ۲۰۲۵ (سوم فروردین ۱۴۰۴) در جنوب غزه به شهادت رسیده بودند تاکید کرد باید روشن شود که چرا ارتش (رژیم) اسرائیل به کاروان آنان حمله کرده است.
وی در ادامه با بیان اینکه راه حل دو دولتی تنها راه واقعی استقرار صلح در غرب آسیا است، اظهار کرد: ما باید در مسیری که به تحقق این راه حل بینجامد گام برداریم هر چند که در شرایط کنونی تحقق این راه حل دور به نظر میرسد.
به گزارش ایران من، روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز اخیرا ویدئویی را منتشر کرد که دروغ اسرائیل درباره شهادت اعضای تیمهای هلال احمر و دفاع شهری غزه در جنوب نوار غزه را افشا میکند. در این ویدئو به روشنی دیده میشود که چراغهای هشدار اضطراری در آمبولانسهای هلال احمر و خودروهای آتشنشانی، لحظاتی پیش از شنیده شدن صدای تیراندازی، روشن بودهاند.
روزنامه اسرائیلی هاآرتص نیز در گزارشی نوشت که ویدئو منتشر شده در تلفن همراه یکی از امدادگران شهید کشف شده است.
تناقض در ادعاهای رژیم اسرائیل
این امدادگر در گوری جمعی به همراه ۱۵ تن دیگر از کارکنان امدادی که در تاریخ ۲۳ مارس (سوم فروردین ماه ۱۴۰۴) در پی حمله اسرائیل در غزه به شهادت رسیدند، یافت شده و نشان میدهد که خودروهای آمبولانس و آتشنشانی بهوضوح دارای علائم شناسایی بودهاند و چراغهای اضطراری آنها هنگام تیراندازی نیروهای رژیم اسرائیل روشن بوده است.
به نوشته هاآرتص، افشای این ویدئو پس از آن صورت گرفت که ارتش رژیم اسرائیل هفته گذشته ادعا کرده بود که نیروهایش بهصورت هدفمند به خودروهای امدادی شلیک نکردهاند و تنها به خودروهایی که بدون علائم هشدار و بهطرز مشکوکی به سمت آنها نزدیک شدهاند، واکنش نشان داده است.
روزنامه اسرائیلی هاآرتص همچنین گزارش داد که این ویدئو از سوی یکی از دیپلماتهای ارشد سازمان ملل که خواست نامش فاش نشود در اختیار رسانهها قرار گرفته است.