سرویس خبری ایران من: در ادامه حملات اسرائیب در نوار غزه، حمله به منطقه مسکونی بیت لاهیا در اطراف بیمارستان کمال عدوان به شهادت ۶۶ فلسطینی و مجروحیت بیش از ۱۰۰ نفر منجر شد. جنبش حماس ضمن محکومیت این جنایت، خواستار اقدام جهانی برای توقف نسلکشی در غزه شد. همزمان، آمریکا با وتوی قطعنامه پیشنهادی ۱۰ عضو غیردائم شورای امنیت که خواستار آتشبس فوری، بدون قید و شرط و دائمی در غزه بود، بار دیگر حمایت خود را از رژیم صهیونیستی نشان داد. بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه، تعداد شهدا از ابتدای جنگ به بیش از ۴۳ هزار نفر رسیده است.
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در بیت لاهیا
به نقل از شبکه المیادین، جنبش حماس جنایت هولناک بیت لاهیا در شمال نوار غزه را که به شهادت ۶۶ نفر و زخمی و مفقود شدن دهها نفر دیگر منجر شد، محکوم کرد.
واکنش حماس و محکومیت حمایت آمریکا
در بیانیه حماس آمده است: دشمن جنایتکار صهیونیستی با پشتیبانی آمریکای جنایتکار و حمایتهای نظامی و سیاسی نامحدود آن، به ارتکاب جنایت و جنگ نسلکُشی علیه ملت فلسطین ادامه میدهد و آخرین حمایت آمریکا نیز وتوی قطعنامه آتشبس در غزه بود که در شورای امنیت ناکام ماند.
این جنبش افزود که جامعه جهانی و نهادهای بینالمللی به دلیل سکوت و ناتوانی از فعالسازی سازوکاروهای حمایتی، جلوگیری از نسلکُشی و پاکسازی نژادی ملت فلسطین و ایفای نقش قانونی و اخلاقی خود، در برابر تداوم این جنایتهای رژیم صهیونیستی مسئول هستند.
حماس همچنین خواستار اقدامی جهانی همه طرفها و اعمال فشار برای توقف نسلکُشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و اتخاذ اقدامات کافی برای مقابله با جنایتها، شد.
آمار شهدا و مجروحین جنگ غزه
رسانههای منطقه بامداد امروز گزارش دادند که در جنایت دیگر رژیم صهیونیستی، ۶۶ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۰ تن دیگر زخمی شدند. در این حمله یک محله مسکونی در اطراف بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه تخریب شد.
در همین ارتباط وزارت بهداشت غزه روز گذشته اعلام کرد که از آغاز حملات اسرائیل به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، ۴۳ هزار و ۹۲۲ فلسطینی شهید و ۱۰۳ هزار و ۸۹۸ فلسطینی دیگر زخمی شدند.
جزئیات وتوی قطعنامه آتشبس در شورای امنیت
ایالات متحده آمریکا در راستای حمایت از رژیم اسرائیل، روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۰ نوامبر ۲۰۲۴ پیش نویس قطعنامه ۱۰ عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی در غزه و آزادی همه اسرا بود، باز هم وتو کرد.
در نشست رای گیری درباره پیش نویس این قطعنامه، ۱۴ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت به قطعنامه پیشنهادی رای مثبت دادند. هیچ یک از اعضای شورای امنیت به این قطعنامه رای ممتنع ندادند اما آمریکا با رای منفی خود، آن را وتو کرد.
۱۰ عضو منتخب شورای امنیت شامل کشورهای الجزایر اکوادور، ژاپن، موزامبیک، مالت، کره جنوبی، سیرالئون، اسلونی، سوئیس و گویان پیشنویس قطعنامهای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده بودند که خواستار آتشبس فوری، بیقید و شرط و دائم شده بود.