صفحه اصلی / بین الملل / برنی سندرز : آمریکا در مسیر حاکمیت طبقه میلیاردرها

برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی از ایالت ورمونت

برنی سندرز : آمریکا در مسیر حاکمیت طبقه میلیاردرها

سناتور برنی سندرز در تحلیلی انتقادی به شکاف عمیق طبقاتی در آمریکا پرداخته و با اشاره به تمرکز ثروت در دست سه میلیاردر بزرگ، مشکلات معیشتی طبقه کارگر و انحصار رسانه‌ای، خواستار حرکت به سمت عدالت اجتماعی شده است.
برنی سندرز در حال سخنرانی درباره نابرابری اقتصادی در آمریکا

سرویس خبری ایران من: در دورانی که شکاف طبقاتی به نگرانی اصلی جوامع تبدیل شده، برنی سندرز، سناتور مستقل و چهره شناخته شده سیاسی آمریکا، با انتشار مقاله‌ای تحلیلی در فاکس نیوز، تصویری واقع‌بینانه از وضعیت نابرابری در ایالات متحده ارائه می‌دهد. او با ارائه آمار و شواهد، از خطر حرکت جامعه آمریکا به سمت حاکمیت طبقه میلیاردرها سخن می‌گوید و خواستار تغییر مسیر به سوی عدالت اجتماعی است.

 

شکاف طبقاتی در آمریکا

 

به گزارش ایران من، «برنی سندرز» سناتور مستقل آمریکایی از ایالت ورمونت در مطلبی برای رسانه خبری «فاکس نیوز» نوشت: «ایالات متحده ۲ مسیر مخالف دارد؛ طبقه میلیاردرها و سایر کشور.»

 

او در ادامه این مطلب استدلال کرد: «ما در لحظه مهم و بی‌سابقه‌ای از تاریخ آمریکا هستیم. ما یا برای ایجاد دولت و اقتصادی برای همه مبارزه می‌کنیم یا اینکه سریعا در مسیر الیگارشی و حاکمیت اَبر ثروت پیش می‌رویم.»

 

تمرکز ثروت در دست معدودی از افراد

 

سناتور سندرز با انتقاد از «ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و صاحب شبکه اجتماعی «ایکس» که اخیرا هم پای خود را در دنیای سیاست گذاشته و همچنین چهره‌های دیگری نظیر «جف بزوس» مالک روزنامه «واشنگتن پست» و بنیان‌گذار شرکت «آمازون» و «مارک زاکربرگ» بنیان‌گذار شرکت متا (شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام) گفت: «این سه نفر مالک ثروت بیشتری از نیمه پایین جامعه ما هستند؛ بیش از ۱۶۵ میلیون نفر.»

 

چالش‌های اقتصادی طبقه کارگر

 

این سناتور مستقل در این مطلب خود استدلال کرد: «در نسخه دوم آمریکا، همزمان با اینکه ثروتمندان کشتی‌های تفریحی، عمارت‌ها و جزایر خصوصی خریداری می‌کنند، مردم طبقه کارگر برای دستیابی به نیازهای اولیه زندگی بسیار تلاش می‌کنند. در چنین آمریکایی، بیش از ۶۰ درصد از مردم ما حقوق بسیار اندکی دارند، میلیون‌ها نفر برای حقوق ناچیز کار می‌کنند، ۸۵ میلیون نفر فاقد بیمه یا بیمه ناکافی هستند، بیش از ۲۰ میلیون خانوار بیش از نیمی از درآمد محدود خود را صرف اجاره یا رهن می‌کنند و بیش از ۶۰ هزار نفر سالانه می‌میرند زیرا آنها نمی‌توانند به موقع به پزشک مراجعه کنند.»

 

انحصار رسانه‌ای و تهدید دموکراسی

 

او علاوه بر نابرابری حقوق در ایالات متحده به رسانه‌ها پرداخت و گفت: تخمین زده می‌شود که در حال حاضر ۶ شرکت بزرگ رسانه‌ای مالک ۹۰ درصد آنچه مردم آمریکا می‌بینند، می‌شنوند و می‌خوانند، هستند. این تعداد انگشت‌شمار از شرکت‌ها هستند که تعیین می‌کنند چه چیزی «مهم» است و چه چیزی را مورد بحث قرار می‌دهیم و چه چیزی «بی‌اهمیت» است و چه چیزی را نادیده می‌گیریم.

 

برنی سندرز با بیان اینکه چنین چیزی «دموکراسی نیست»، افزود: «این یک شخص، یک رای نیست! این چیزی نیست که ایالات متحده باید براساس آن عمل کند. این دموکراسی نیست. ۲ مسیر وجود دارد؛ حاکمیت طبقه میلیاردرها یا دموکراسی و عدالت.»

خبرهای دیگر

شورای امنیت

شورای امنیت سازمان ملل متحد

نرگس محمدی، صدای مقاومت از پشت دیوارهای زندان

نرگس محمدی، برنده نوبل صلح

تنش آبی میان ایران و افغانستان؛ چالش‌های دیپلماتیک بر سر مدیریت منابع مشترک

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه

واکنش نماینده مجلس به تعویق قانون حجاب

سیدمحمود نبویان، نماینده تهران در مجلس

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00