صفحه اصلی / بین الملل / کین در سنای آمریکا: دیپلماسی در کنار اقدام نظامی برای مقابله با ایران ضروری است

دن کین، نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا

کین در سنای آمریکا: دیپلماسی در کنار اقدام نظامی برای مقابله با ایران ضروری است

مقام نظامی آمریکا اعلام کرد صرف اقدام نظامی برای مقابله با ایران کافی نیست و رویکرد دیپلماتیک و مشوق‌های اقتصادی نیز ضروری است. وی در پاسخ به سؤالات سنا گفت ایران با روسیه، چین و کره‌شمالی تعامل دارد اما به صورت بلوک عمل نمی‌کنند. او با سیاست ترامپ درباره عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای موافق است.
مقام نظامی آمریکا در حال سخنرانی در جلسه استماع سنای آمریکا درباره ایران

سرویس خبری ایران من: در شرایط حساس کنونی در خاورمیانه، اظهارات مقامات نظامی آمریکا درباره ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اخیراً، کین، یکی از مقامات ارشد نظامی آمریکا، دیدگاه‌هایی را مطرح کرده که نشان‌دهنده احتمال تغییر در رویکرد نظامی و دیپلماتیک آمریکا در قبال ایران است.

 

دیدگاه کین درباره رویکرد نظامی و دیپلماتیک

 

کین سه‌شنبه پیش از حضور در جلسه استماع سنای آمریکا در بیانیه‌ای گفت: شاید نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از ایران کافی نباشد و ممکن است که رویکردی مشتمل بر تعامل دیپلماتیک و مشوق‌های اقتصادی، ضروری باشد.

 

وی این اظهارات را در پاسخ مکتوب ۸۹ صفحه‌ای به پرسش‌های سنای آمریکا در مورد مسائل گوناگون ارائه کرد. به نوشته بلومبرگ، پاسخ کین دیپلماتیک‌تر از سیاستی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران نشان داده است.

 

در همین حال، تارنمای «موسسه نیروی دریایی آمریکا» نیز بخشی از پرسش‌های سنا و پاسخ‌های کین را منتشر کرد.

 

ارزیابی تهدیدات نظامی کشورهای مختلف

 

کین در پاسخ به این پرسش که «ارزیابی شما از تهدید نظامی روسیه، چین، ایران و کره شمالی چیست؟» نوشت: روسیه، چین، ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره اهداف گسترده مشابهی دارند و در سطوح دوجانبه و گاهی سه‌جانبه در زمینه‌های فروش سلاح، دور زدن تحریم‌ها و رزمایش‌های محدود نظامی با یکدیگر تعامل دارند.

 

وی افزود: اما این کشورها به مثابه یک بلوک عمل نمی‌کنند و به سمت یک ائتلاف مشابه ناتو حرکت نمی‌کنند. از لحاظ نظامی، روسیه احتمالا به دلیل مهمات و سربازان کره شمالی و مسلح شدن با پهپادهایی که ایران ارائه کرده، برای ادامه جنگ اوکراین جسورتر شده است.

 

موضع‌گیری در قبال ایران و سیاست آمریکا

 

این مقام نظامی گفت: تهران به دنبال تقویت روابط دوجانبه با سایر دشمنان آمریکاست تا منافع حداکثری دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی کسب کند.

 

رویترز نیز در گزارشی نوشت که کین در جلسه استماع سنا تلاش کرد تا به قانونگذاران آمریکایی اطمینان دهد که تحت تاثیر مسائل سیاسی قرار نمی‌گیرد.

 

این گزارش افزود، اطلاعاتی زیادی در مورد مواضع کین در مسائل کلان وجود ندارد اما وی گفت که با رویکرد ترامپ مبنی بر اینکه ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، موافق است.

خبرهای دیگر

مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان

استیو ویتکوف، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران

مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در سایه تهدید نظامی

مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا

تخت روانچی در گفتگو با شبکه العهد عراق درباره سیاست خارجی ایران

مجید تخت راونچی، معاون وزارت خارجه

واکنش دیپلماتیک چین به ادعاهای اوکراین درباره حضور نظامیان چینی در جنگ

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان