صفحه اصلی / بین الملل / ۱۴ ایالت آمریکا علیه انتصاب ماسک به وزارت کارآمدی شکایت کردند

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا

۱۴ ایالت آمریکا علیه انتصاب ماسک به وزارت کارآمدی شکایت کردند

چهارده ایالت آمریکا علیه ترامپ و ماسک شکایت کرده‌اند. دلیل اصلی، انتصاب ماسک به عنوان وزیر کارآمدی بدون تأیید سنا و اختیارات گسترده او در کاهش نیروی کار دولتی است. شاکیان این اقدام را نقض قانون اساسی می‌دانند.
شکایت ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ و ماسک در مورد اختیارات وزارت کارآمدی

سرویس خبری ایران من: در پی تحولات اخیر در ساختار اداری دولت آمریکا و انتصاب ایلان ماسک به سمت وزیر کارآمدی، چالش‌های حقوقی جدیدی شکل گرفته است. این گزارش به بررسی شکایت ۱۴ ایالت آمریکا علیه دولت ترامپ و ایلان ماسک می‌پردازد، موضوعی که به یکی از مهم‌ترین مناقشات حقوقی-سیاسی اخیر در ایالات متحده تبدیل شده است.

 

شکایت ایالت‌های آمریکا علیه ماسک و ترامپ

 

به گزارش ایران من، چهارده ایالت آمریکا از رئیس‌جمهور این کشور و میلیاردر مشهور حامی ترامپ ایلان ماسک به دلیل اقدامات و اختیارات وزارت کارآمدی شکایت کردند.

 

جزئیات شکایت و استدلال‌های قانونی

 

به گزارش نشریه هیل (نزدیک به سنای آمریکا) ۱۴ ایالت آمریکایی به رهبری نیومکزیکو با این استدلال که اقدامات ایلان ماسک در کاهش هزینه‌های دولت خلاف قانون است، این شکایت را تنظیم نموده‌اند.طبق این شکایت، ایالت‌ها مدعی هستند که نقش گسترده ایلان ماسک به عنوان وزیر کارآمدی به دلیل این که مجلس سنای آمریکا او را تأیید نکرده است، بند انتصابات قانون اساسی را نقض می‌کند.

 

نگرانی‌های مطرح شده و درخواست‌های قانونی

 

در این گزارش آمده است: «قدرتِ ظاهراً نامحدود و کنترل‌شدهٔ ایلان ماسک برای خلع نیروی کار دولت و حذف کلی‌ بخش‌های دولتی با یک قلم و یا کلیک ماوس، برای آن‌هایی که استقلال کشور را به‌دست آوردند شوکه کننده می‌بود.»شاکیان افزودند: «هیچ اداره‌ای در ایالات متحده به غیر از رئیس‌جمهور با قدرت کامل اجرایی وجود ندارد و اختیارات گسترده‌ی داده شده به یک فرد غیرمنتخب و تأیید نشده، در تضاد با کل ساختار قانون اساسی کشور است.»

 

ایالت‌های شاکی و واکنش‌ها

 

این ایالت‌ها خواستار توقف اقدامات ماسک و مجموعه وی در وزارت کارآمدی شده‌اند. ایالت‌های مذکور شامل آریزونا، میشیگان، کالیفرنیا، کنتیکت، هاوایی، ماریلند، ماساچوست، مینه‌سوتا، نوادا، اورگان، رود آیلند، ورمونت، واشنگتن و نیومکزیکو می‌شود.در هفته‌های اخیر دولت ترامپ تلاش‌های جدی برای کاهش نیروهای دولتی و بودجه عمومی کشور انجام داده که با مخالفت جدی برخی از نهاد‌ها و کارکنان فدرال و انتقاد رسانه‌های آمریکایی مواجه شده است.

خبرهای دیگر

بیل گیتس هشدار می‌دهد: کاهش کمک‌های خارجی آمریکا به ضرر فقیرترین مردم جهان

بیل گیتس، میلیاردر آمریکایی و هم‌بنیانگذار شرکت مایکروسافت

سرنگونی جنگنده رافال هند توسط پدافند هوایی پاکستان

جنگنده رافال هند

گفتگوی تلفنی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس اوکراین

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان