صفحه اصلی / اخبار داخلی / عارف: برخی خارجی‌ها تصور می‌کنند با ورود به ایران وارد جهنم می‌شوند

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور

عارف: برخی خارجی‌ها تصور می‌کنند با ورود به ایران وارد جهنم می‌شوند

عارف بر اهمیت گردشگری در توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور تاکید کرد. وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری ایران و سهم ۲۰ درصدی آن در اشتغال، بر نقش این صنعت در مقابله با ایران‌هراسی و تقویت دیپلماسی عمومی تاکید کرد.
محمدرضا عارف در نشست با فعالان صنعت گردشگری

سرویس خبری ایران من: صنعت گردشگری به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی و فرهنگی کشور، نقش بسزایی در توسعه پایدار و معرفی تمدن ایرانی به جهانیان دارد. در این راستا، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، در نشستی با فعالان صنعت گردشگری به تبیین اهمیت این صنعت و نقش آن در دیپلماسی عمومی پرداخت. این گفتگو ابعاد مختلف صنعت گردشگری و ظرفیت‌های آن را در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی روشن می‌کند.

 

جایگاه گردشگری در اقتصاد ایران

 

محمدرضا عارف تاکید کرد: سهم فرهنگی در حوزه گردشگری بالاتر از سهم اقتصادی است.

 

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور امروز شنبه در جمع سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی حوزه گردشگری اظهار کرد: گردشگری یکی از موثرترین بخش‌های اقتصادی کشور ماست که می تواند جایگاه دوم را بعد از نفت داشته باشد. سرمایه‌ها و منابع لازم برای گردشگری را داریم که از نیاکان ما به ارث رسیده است. یک میلیون آثار تاریخی در کشور داریم.

 

ساختار و اهمیت وزارت گردشگری

 

وی ادامه داد: هر سه حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی ظرفیت یک وزارتخانه را داشتند اما به دلیل تعامل و اثر متقابلی که بر هم دارند و همچنین ضرورت همگرایی که یک مشکل در کشور ماست، در یک وزارتخانه تجمیع شد. گردشگری از برنامه سوم توسعه به بعد، سهم حداقلی ۲۰ درصد در اشتغال را به خود اختصاص داده است.

 

اهمیت بعد فرهنگی گردشگری

 

معاون اول رئیس جمهور افزود: رویکرد مهمتر از اقتصادی در زمینه گردشگری، رویکرد فرهنگی است. گردشگر با نگاهی فرهنگی به مفهوم عام به ایران می‌آید. تنوع میراثی در نقاط مختلف کشور ما انواع سلیقه‌هایی که علاقمند به آشنایی با حوزه تمدنی ایران را دارند، جذب می‌کند. یک مقام خارجی به من می گفت علاقمندم که از روستاهای ایران بازدید داشته باشم.عارف خاطرنشان کرد: ما به گردشگری نه فقط نگاه اقتصادی بلکه نگاه فرهنگی هم باید داشته باشیم. باید سهم گردشگری در رشد ۸ درصدی کشور دیده شود. ولی سهم فرهنگی در حوزه گردشگری بالاتر از سهم اقتصادی است.

 

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: من در برخی کنفرانس‌ها در سال‌های گذشته سعی می‌کردم چند اساتید برجسته غربی را دعوت کنم که گاهی با موانع برای صدور ویزا مواجه می شدم که تلاش می کردیم تا ویزای آنها صادر شود. دانشجویان ایرانی خارج از کشور می‌گفتند این اساتید وقتی به کشور خود برمی گشتند، سفیر ایران شده و از تمدن و فرهنگ ایرانی تعریف می‌کنند.

 

عارف با اشاره به اهمیت دیپلماسی عمومی، گفت: ایران هراسی در دنیا راه افتاده است که هیچ ربطی به ایران ندارد. ما هم در برابر این ایران هراسی ضعیف و انفعالی برخورد کرده و چهره‌های فرهنگی نقش خود را ایفا نکردند و نتیجه این شده است که کسانی که ایران را نمی شناسند، باورشان شده است که اگر وارد ایران شوند، وارد جهنم می‌شوند ولی نگاه آنها به ایران پس از چند روز اصلاح می شود‌.

 

وی افزود: ما باید گردشگری را فرصتی برای دیپلماسی عمومی بدانیم. غرب ما را به عدم رعایت حقوق بشر متهم می کند. رفتار غرب را در غزه دیدیم . این رفتار اوج تمدن غربی است که هیچ صدایی در این موضوع درباره حقوق بشر نمی شنویم. همان‌ها را متهم به رفتارهای ضدحقوق بشری می کنند. ما از گردشگری می توانیم برای مقابله با رفتار غرب استفاده کنیم.

خبرهای دیگر

نمای هوایی کانال پاناما و کشتی‌های عبوری در میان تنش‌های دیپلماتیک

خوزه رائول مولینو، رئیس جمهوری پاناما

محدودیت دسترسی کاربران ایرانی به گوگل آنالیتیکس

بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت زیرساخت و معاون وزیر ارتباطات

تحریم‌های نفتی جدید غرب علیه روسیه

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا

جوزف عون، رئیس جمهور جدید لبنان در مراسم انتخاب در پارلمان

نوری المالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون عراق

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00