صفحه اصلی / بین الملل / یدیعوت آحارونوت: رؤسای موساد و شاباک برای مذاکرات آتش‌بس به مصر رفتند

دیوید بارنیا، رئیس موساد و رونین بار، رئیس شاباک

یدیعوت آحارونوت: رؤسای موساد و شاباک برای مذاکرات آتش‌بس به مصر رفتند

رؤسای موساد و شاباک در سفر به قاهره با مدیر اطلاعات مصر دیدار کردند. محور مذاکرات، تدابیر امنیتی و مدیریت آتش‌بس در غزه بود. توافق آتش‌بس شامل بازگشت آوارگان و بازسازی زیرساخت‌هاست. تاکنون ۴۷۰۳۵ شهید و ۱۱۱۰۹۱ مجروح گزارش شده است.
دیدار مقامات امنیتی اسرائیل و مصر در قاهره

سرویس خبری ایران من: در تحولی مهم در مسیر مذاکرات صلح خاورمیانه، مقامات ارشد امنیتی اسرائیل با سفر به قاهره، گفتگوهای فشرده‌ای را با مقامات مصری آغاز کردند. این دیدارها در شرایطی انجام می‌شود که پس از چندین ماه درگیری خونین در غزه، توافق آتش‌بس میان حماس و اسرائیل به مرحله اجرا درآمده و امیدها برای بهبود شرایط انسانی در منطقه افزایش یافته است.

 

سفر مقامات امنیتی اسرائیل به مصر

 

به گزارش ایران من، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت که دیوید بارنیا، رئیس موساد و رونین بار، رئیس شاباک روز دوشنبه به قاهره سفر کردند.

 

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این روزنامه عبری همچنین فاش کرد که رؤسای شاباک و موساد در جریان این سفر با حسن رشاد، مدیر اطلاعات عمومی مصر دیدار کردند.

 

اهداف و محورهای مذاکرات

 

طبق نوشته این روزنامه عبری، هدف از سفر رؤسای شاباک و موساد به قاهره، رایزنی درخصوص تدابیر امنیتی در محور صلاح الدین (فیلادلفیا) بوده است.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت همچنین نوشت، دیوید بارنیا و رونین بار در جریان این سفر همچنین نظام مدیریتی آتش‌بس در غزه میان جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و اسرائیل و نیز تداوم رایزنی‌ها میان مقامات اسرائیلی و میانجی‌ها پیرامون اجرای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا را مورد بررسی قرار دادند.

 

وضعیت کنونی غزه و توافق آتش‌بس

 

پس از ۴۷۱ روز جنگ خونین در نوار غزه، حماس و اسرائیل با برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا موافقت کردند و مرحله اول توافق روز یکشنبه اجرایی شد.

 

پیش از این نیز سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد قصد دارد طی ۲ ماه آینده پس از آتش‌بس، بیمارستان‌های آماده را وارد نوار غزه کند. از روز اول توافق، تمام فلسطینی‌هایی که از آغاز جنگ به جنوب نوار غزه آواره شده‌اند، اجازه بازگشت به خانه‌های خود در شمال نوار غزه را خواهند داشت و آزادی رفت و آمد برای ساکنان در همه مناطق مجاز خواهد بود. مناطق مختلف پس از اجرایی شدن این توافق، شاهد بازسازی زیرساخت‌ها از جمله برق، آب، فاضلاب، ارتباطات و جاده‌ها خواهد بود و تجهیزات لازم برای دفاع غیرنظامی و حذف آوارها وارد می‌شود.

 

جمعیت غزه که نزدیک به ۲.۳ میلیون نفر است، در شرایطی به طور کامل آواره شده‌ است که به دلیل ویرانی گسترده محله‌های مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی شهری، امکان بازگشت به خانه‌های خود را ندارند.

 

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای جنگ علیه غزه هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۷۰۳۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۱۱۰۹۱ نفر افزایش یافته است.

خبرهای دیگر

نمای هوایی کانال پاناما و کشتی‌های عبوری از این آبراه استراتژیک

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه

حماس استقرار نیروهای نظامی عربی در غزه را رد کرد؛ القدومی: همه نیروهای متجاوز باید غزه را ترک کنند

خالد القدومی، نماینده رسمی جنبش حماس در ایران

دیدار مقامات امنیتی اسرائیل و مصر در قاهره

دیوید بارنیا، رئیس موساد و رونین بار، رئیس شاباک

ایلهان عمر در حال سخنرانی در کنگره آمریکا

ایلهان عمر، عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت مینه‌سوتا

عضو خبرنامه "ایران من" شوید

خبرنامه هفتگی

آخرین اخبار مهم ایران و جهان را برای شما ارسال خواهیم کرد

عضویت

آخرین اخبار ایران و جهان

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00