سرویس خبری ایران من: تحولات اخیر در ساختار مدیریتی نهادهای فدرال ایالات متحده، نشاندهنده تغییرات گستردهای است که در نظام اداری این کشور در حال وقوع است. این گزارش که توسط روزنامه واشنگتن تایمز منتشر شده، به بررسی جزئیات این تغییرات، پیامدهای احتمالی و واکنشهای مختلف به این تصمیمات میپردازد. موضوعی که میتواند تأثیر قابل توجهی بر آینده سیاسی و اداری ایالات متحده داشته باشد.
رویکرد جدید در تغییرات مدیریتی
به گزارش ایران من، از روزنامه واشنگتن تایمز، ترامپ پیش از آغاز رسمی دولتش در حال اخراج برخی مقامات منصوب دولت پیشین است.
ساختارشکنی در انتصابات دولتی
این روزنامه در مورد معرفی چهره های جدید برای پست هایی که هنوز زمان زیادی تا پایان ماموریشان باقی مانده، مینویسد: رویکرد ساختارشکنانه ترامپ فقط مربوط به افرادی که وی انتخاب می کند نیست و رئیس جمهوری منتخب به دنبال کنار زدن آنهایی است که از نظر وی برای مشاغل کنونی مناسب نمیبیند. واشنگتن تایمز تاکید میکند که ترامپ حتی برای پستهایی که قرار نیست در حال حاضر خالی شوند هم نامزدهایی معرفی و در واکنش به اعتراض ها، تاکید کرده که پستها را در هر صورت با گزینه های خود پر خواهد کرد.
نمونههای تغییرات مدیریتی
به عنوان مثال مدت تصدی کمیسر دنی ورفل به عنوان کمیسیونر درآمدهای داخلی (یکی از نهادهای فدرال) پنج ساله است و هنوز سه سال دیگر از زمان پایان ماموریت وی باقیمانده است. اما ترامپ قصد دارد یکی از اعضای پیشین کنگره را جایگزین وی کند. کریستوفر ری مدیر اف بی آی نیز که در سال ۲۰۱۷ منصوب شده، هنوز دو سال دیگر تا زمان پایان مدیریتش باقی مانده است، اما ترامپ به تازگی کش پاتل که تجربه کار در وزارت دادگستری و شورای امنیت ملی کاخ سفید را در کارنامه دارد، برای این نهاد فدارل معرفی کرده است؛ شخصی که دموکراتها از وی ناراضی بوده و جمهوری خواهان مشتاقانه منتظر اجرای تغییرات ویرانگر وی در اف بی آی هستند. گفته می شود ری نیز در برابر فشارها تسلیم شده و اعلام کرده با پایان دولت جاری استعفا خواهد کرد.
دیدگاه کارشناسان و سوابق تاریخی
دیوید لوئیس دانشمند علوم سیاسی دانشگاه «وندربیلت» که در مورد نامزدهای ریاست جمهوری مطالعه میکند در خصوص اختیارات رئیس جمهوری برای عزل و انتصابات گفت: به لحاظ تاریخی محدودیتهای سیاسی زیادی برای برکناری افراد پیش از پایان دوره آنها وجود دارد، مگر آنکه رفتار بدی از آنان سر بزند. این استاد دانشگاه تشریح کرد: اساسا تئوری پشت انتصابات با مدت زمان معین این است که آنها را از وسوسه های سیاسی دور نگه دارد. واشنگتن تایمز در ادامه یادآور می شود: این نخستین بار نیست که ترامپ دست به چنین اقداماتی میزند. وی در سال ۲۰۱۷، جیمز کومی مدیر وقت افبیآی را که منصوب باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا بود، برکنار کرد. چنین تغییراتی حتی در دوران جو بایدن نیز دیده شد و در دولت وی اندرو سائول کمیسر تامین اجتماعی، منصوب ترامپ برکنار گردید.